Оригінально християнські привітання з днем народження

З Днем народження! Багато слів хороших хочеться сказати, нехай свято принесе радість і веселощі, удачу, щастя, добрі мрії, нехай у ваші двері ніколи не постукають старість і хвороби. Нехай в житті будуть тільки позитивні моменти, а горе і негода обходить стороною. Сонце світить яскраво над вашою головою і на шляху непройденого доріг нехай береже Вас Бог!

З днем ​​народження тебе, дорогий! Завжди пам’ятай про Бога, але чудеса роби своїми сильними чоловічими руками і вірним серцем – піклуйся про близьких, люби свою сім’ю! Ще бажаю тобі мудрості, щоб знати, коли треба змиритися, а коли – взяти ситуацію в свої руки!

З Днем народження! В цей наповнений дивом день, вітаємо тебе з іменинами. Бажаємо жити по совісті і не знати горя і негараздів. Віддано шанувати Господа і його заповіти. Любити життя і все її прояви. Запастися відмінним здоров’ям і випромінювати добро і позитив!

Бажаю, щоб Бог благословив тебе і зазначив своєї великою милістю. Нехай в твоєму житті завжди буде світло, добро і щира віра. Привілей смиренність і Всевишній ніколи не залишить тебе, навіть у найважчих ситуаціях. Вір в чудо, і тоді нагородою для тебе, буде виконання всіх твоїх богоугодних бажань. Бажаю величезного людського щастя і світлої радості в серці. З Днем народження!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17