Привітати з Медовим Спасом своїми словами

Кажуть, що в день Медового Спаса Господь прощає нам всі гріхи. Нехай в цей день вам пошле Всевишній промені щастя, миру і добра, освітивши всю землю золотим світлом, що спалює навколо все горе, печаль, смуток і тривогу. Бажаємо всім ніколи не зупинятися перед випробуваннями, посланими понад, і обов’язково прийти до своєї мети.

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Дорогий друг. Вітаю тебе з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок твій був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до тебе дорогу. Хай буде з тобою Господь.

Я вітаю тебе з солодким святом релігії, з Медовим Спасом. Багата історія та унікальні традиції цього свята знаходять своє відображення і в наші дні. Бажаю тобі зрозуміти, що ж являє собою це унікальне свято насправді. Нехай доля в Медовий спас засяє новими гранями і освітить благодатним сонцем. Бажаю тобі почути спів птахів і подивитися в світле небо, подумавши про щастя. Нехай такі моменти відбудуться не тільки в релігійний і світлий, воістину веселий і приємний день. Бажаю, щоб Медовий спас тільки став основою для того, щоб на все життя поширився сонячне світло, здатний змусити забути про будь-які печалях. Бажаю тобі по-особливому відзначити свято, яке потрібно насправді цінувати. Вітаю тебе з Медовим Спасом, здатним зігріти душу і подарувати віру в прекрасне майбутнє. Будь щасливий, мила людина!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31