Привітати з Трійцею

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Брат, вітаю тебе! Сьогодні – Трійця! На честь цього свята перестану бажати самого найкращого – здоров’я, тепла, любові, удачі, везіння і позитиву! Нехай в твоєму житті все буде лише так, як тобі хочеться! І нехай попереду чекають лише радісні, світлі моменти! Добивайся свого, і все вийде!

Від щирого серця вітаю зі святом Трійці. Нехай навколо все буде добро і зелено, нехай в сторону підуть проблеми життя, нехай забудуться образи і тривоги, нехай ніжним ароматом надії і яскравим світлом радості наповниться твоє життя.

Нехай кожен новий день приносить Вам Божу радість і Боже благословення! Сьогодні – день Святої Трійці, день, коли апостоли майже 2000 років тому, слухаючись веління Христа чекали хрещення Духом Святим. В цей день Бог явився їм у третій Своєю іпостасі! Дух Святий хрестив їх допоміг їм в подальшому будувати Церкви, дав дари зцілення, пророцтва і також інші дари. Нехай кожен Ваш день буде наповнений Божими чудесами і Його радістю!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29