Привітати з Різдвом своїми словами

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Вони чують всі наші думки і надії, бачать вчинки і діяння. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

З Різдвом! Нехай будинку пахне смачними стравами і затишком, на серце буде благодать, сім’я буде дружною і здоровою, а Господь дарує щастя і радість!

З Різдвом Христовим! Бажаємо миру в ваш будинок, щастя, тепла і затишку! Щоб любов і розуміння панувало між рідними Вам людьми. Нехай мир буде в країні і в вашому домі, панує гармонія, смачно пахне і присутній веселий настрій.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Дорогі батьки! З Різдвом! Це свято надії і віри, ви завжди в нас вірили, допомагали і дбали, а ми завжди знаходили в вас любов і підтримку. В цю світлу ніч сподіваємося, що і вас підтримує наша любов і вдячність. Нехай наша сім’я примножується, але в ній завжди буде панувати атмосфера затишку та злагоди!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23