Привітати з Вербною неділею українською мовою, у прозі

Сьогодні Вербна неділя, лише тиждень залишився до чуда – Воскресіння Ісуса Христа! І цей тиждень ми повинні провести в суворій посту, смиренні і вірі в краще. Нехай Господь посилає благословення в твій будинок!

Вітаю з Вербною Неділею. Всією душею бажаю бути далеко від гріхів і темних думок і завжди в собі берегти доброго, щирого, чуйного, щедрого людини. Нехай буде щастя в житті і благодать, нехай ніколи не покине тебе надія і справжня любов. Бережи тебе Господь.

Вітаю з Вербною Неділею! Нехай вербова гілка принесе Вам здоров’я, бадьорість, довголіття і благополуччя. Нехай будинок покине все погане, а мир і любов будуть завжди З Вами!

Бажаю, щоб верба охороняла тебе цілий рік від усіххвороб і проблем. Нехай буде достаток і буде повага, нехай буде добро і розуміння, нехай збуваються мрії і виконуються заповітні бажання. Світлого тобі Вербної неділі і душевного комфорту!

У колишні часи перед тим, як братися за нову справу, у Вербну неділю з’їдали три вербові сережки! Але нехай і без цього ритуалу всі твої важливі починання будуть приносять справжню радість, великий успіх і чарівне щастя! З надихаючим світлим святом!

Сторінки: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27