• Привітання з Великоднем своїми словами

    У наипрекраснейшее і світле воскресіння у році, від усієї християнської душі, радий привітати Вас з цим, справді добрим святом. Вітаю вас з Великоднем!

    Христос Воскрес! Нехай душу наповнить вашу доброту, любов переповнює серце, ж відчуття нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хоронитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до істинного щастя, а ви радійте і прославляйте Бога з ним!

    Весняний, яскравий і сонячний день вітає Світлу Пасху! Божественне світло на душі, як від яскравої свічки. І на столі нас вже чекають паски. Хай лунає скрізь закличні слова, Христос Воскреси! Будемо завжди ми дружною однією сім'єю разом.

  • Християнські привітання з Великоднем

    Христос Воскрес! Нехай душу наповнить вашу доброту, любов переповнює серце, ж відчуття нескінченності життя окриляє. Нехай Ангел Хоронитель надійно тримає вас на своїх долонях і наближає до істинного щастя, а ви радійте і прославляйте Бога з ним!

    Зі святом Великодня! Нехай кожна мить цього божественного дня наповнює серце благодаттю, ласкою і захватом. А радість Христового Воскресіння спонукає до чистих помислів і добрих справ. Щастя — для душі, здоров'я — для тіла, безтурботності — для розуму! Христос Воскрес!

  • Коротко привітати з Великоднем

    З паскою! Вітаю з воскресінням Господнім. Нехай у Вашому домі завжди буде що з'їсти, що одягнути і з ким поділитися, важливою для Вас, інформацією.

    Вітаю вас зі святом! Воскресіння Христове це прекрасний день. Він вселяє надію, любов і віру в серця. Нехай сьогодні доброта і благодать Господня, торкнеться Вас. Вітаю з паскою!

    Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

  • Привітати з Великоднем у прозі

    Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа - найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!

    З паскою! Вітаю з воскресінням Господнім. Нехай у Вашому домі завжди буде що з'їсти, що одягнути і з ким поділитися, важливою для Вас, інформацією.

  • Привітати з Великоднем своїми словами, у прозі

    Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

    У світлий великодній свято бажаємо поновлення Вашої душі, світу Вашому будинку. Нехай сім'я стане надійною опорою і підтримкою в усьому, хай будуть здорові і щасливі Ваші діти. Христос Воскресе!

  • Привітати з Великоднем до сліз

    Христос Воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися пасхальної благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

    Вітаємо з весняним світлим християнським святом Пасхи, бажаємо Вам очищення душі, поновлення і затишкув будинку. Нехай Ваша сім'я завжди буде надійним і теплим колом Вашої підтримки. Будьте коханими, здорові і щасливі.

  • Привітати з Великоднем своїми словами

    Вітаємо вас з Великоднем! Нехай ваша сім'я по милості Господа буде врятована від бід, хвороб і розбіжностей! Нехай за святковим столом сьогодні зберуться найближчі люди, і нехай вони будуть з вами поруч не тільки в цей день! Будьте ближче один до одного духовно, добрішими, щире. Нас зближує НЕ відстань, а душевне тепло і розуміння. Нехай панує воно у вашій чудовій родині! Живіть у мирі, зі святом світлого Великодня вас! Христос Воскресе!

    Вітаю з великим святом Воскресіння Христового! Нехай в цей день навколо панує безмежна радість, адже сьогодні весь світ оновлюється для нового життя. Бажаю, щоб вдався паску, багатим був великодній стіл і щасливими особи присутніх за ним. Христос Воскрес!

  • Щиро привітати з Великоднем до сліз, у прозі

    Вітаю з великим святом Пасхи Христової! Христос Воскресе! Бажаю допомоги Божої, міцності духу, сердечного тепла, пасхального тріумфу, посмішок добрих осіб, здоров'я близьким, тепла дому, трепетною радості, благодаті, милості, душевного просвітління. Нехай Воскресіння Христове принесе світло, щастя, мир. Бережи Господь!

    Вітаю з паскою. Христос Воскрес і нехай настане в твоєму житті благодать. Бажаю здоров'я, відради і щастя, бажаю, щоб це світле свято подарував тобі чудову зустріч з близькими, добру надію і безмежну любов!

    Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця ... Я і тобі принесла це чудо. З'їж його (яйце) обов'язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

  • Оригінально привітати з Великоднем українською мовою

    Вітаю з паскою! Нехай, подібно церковного дзвону, в серці звучить трепетна радість, нехай вона розбудить найзаповітніші мрії і підкаже шлях до їх виконання, нехай вона шепоче про добрих чудеса і про найголовніше - величезному щастя, яке вже на порозі!

    Вітаю тебе з найкрасивішим, самим добрим, найголовнішим християнським святом Великоднем - Світлим Христовим Воскресінням. Бажаю тобі і твоїй родині Божого благословення, миру, спокою в будинку і в душі не тільки до Великодня, а й все життя. Ще бажаю тобі розбагатіти, але не матеріальним і тлінним багатством, а Божою благодаттю, мудрістю і любов'ю. У це велике свято всі ми особливо гостро усвідомлюємо, що це найголовніше в нашому житті. Нехай серце твоє тріпоче від щастя, а життя твоє буде завжди в променях Всевишнього. Христос Воскресе!

  • Привітати з Великоднем у прозі, своїми словами

    Дорогі християни, вітаю вас з Великоднем - великим і головним святом всього християнства! Бажаю повністю усвідомити велику жертву, принесену Ісусом Христом на хресті, яка подарувала всім людям на планеті Земля вічне життя, шанс бути врятованим від вічної смерті! Бажаю найглибшої віри в Бога, багато мудрості, смирення, чистоти, співчуття і великий, всеосяжної любові до Господа і ближніх!

    Справжня весна настає, коли приходить Великдень. Сонце світить яскравіше, фарбовані яйця стають смачніше, великодні пироги ароматні, а церковне вино задьористіше. А чого ще нам "грішним", треба! Зі святом Пасхи, дорогі мої! "

  • Красиво привітати з Великоднем

    Христос воскрес для всього людства. Але він також воскрес для кожного з нас, щоб прогнати скорботу і смуток, відчай і безнадія. Великдень - це символ надії, свято справедливості, втілення сили Господа. Надійся на Нього і не опускай руки. Все буде чудово в твоєму житті, тільки вір. Христос Воскрес!

    Нехай на душі радісно буде, з мови летять компліменти, а в голові - ясна мета і знання про грандіозний майбутньому. Милостивої долі, цікавих відкриттів, Божої допомоги, успішних справ, довгоочікуваного розвитку і зростання. Зі святом! Христос Воскрес!

  • Привітати з Великоднем українською мовою, у прозі

    Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас - грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа - він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!

  • Привітати з Великоднем

    Вітаю зі святковим, світлим і щасливим днем; пасок, крашанок та радісної звістки, яка летить по всьому світу і розноситься по всіх усюдах «Христос Воскрес» - «Воістину Воскрес». Нехай це щастя прийде і в ваш будинок, освітить ваші ікони і наповнить ваші душі благодатним світлом і істиною любов'ю до Бога і своїм близьким. бажаю; благополуччя і миру, співчуття і терпіння, щоб все навколо вас приносило тільки радість і захват. З паскою!

    Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.