• Привітання з Великоднем своїми словами

    Різнокольорові яйця, великодні булки, барвисті листівки та святкові богослужіння знаменують прихід цього великого дня до нас в будинок. Так нехай же фраза «Христос Воскрес» буде сьогодні не тільки вимовлятися замість привітання, але і знайде гідне місце в нашому серці і отримає відображення в справах.

    Христос Воскрес! Ось і Великдень до нас прийшла — свято милий для мене! Скільки радості приніс і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня подуспели — добре! Весна прийшла — світле свято принесла — Воскресіння христове! Всі співають і славлять Бога!

    Прекрасне свято Пасхи, прекрасні її звичаї — хресний хід, христосування, паски і фарбовані яйця, але більш всього прекрасний завіт цього дня — полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

  • Християнські привітання з Великоднем

    З святом Пасхи! Бажаю щіпку небесних ласк і жменю нагальних радощів! Нехай розум в покорі завжди живе надією, а душа знає міру!

    Вітаю вас, зі святом! Воскресіння Христове це чудовий день. Він вселяє надію, любов і віру у серця. Нехай сьогодні доброта і благодать Господня, торкнеться Вас. Вітаю з Великоднем!

    Немає в світі чудеснее свята, ніж свята Пасха. Так нехай віра у Всевишнього і Сина його Ісуса принесе вашій родині радість, успіх, душевний спокій. Бажаю, щоб усі ваші близькі зібралися разом і весело відзначили день Божої благодаті.

  • Коротко привітати з Великоднем

    Нехай радістю світлою розливається свято і наповнюється повітря любов'ю чистою. Бажаю, щоб з кожним вдихом відчувався чудовий прилив сил разом з творчою енергією життя. Христос Воскрес!

    Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

    З паскою! Вітаю з воскресінням Господнім. Нехай у Вашому домі завжди буде що з'їсти, що одягнути і з ким поділитися, важливою для Вас, інформацією.

  • Привітати з Великоднем у прозі

    Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця ... Я і тобі принесла це чудо. З'їж його (яйце) обов'язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

    Прийми сьогодні мої поздоровлення з Великоднем. Нехай в цей Світлий День здійсняться всі твої бажання, нехай радість і щастя стануть твоїми вірними супутниками в житті, нехай твої очі завжди світяться від щастя. Христос Воскрес!

    Вітаю з паскою. Бажаю здоров'я, благодаті, надії, відради і щастя, а також достатку, миру, віри і любові!

  • Привітати з Великоднем своїми словами, у прозі

    Сьогодні - найвдаліший день, щоб побажати тобі стати свідком багатьох і багатьох чудес, які (я в це вірю) обов'язково трапляться з тобою. Нехай сьогоднішній день стане початком нової, мирної і щасливою епохи в твоєму житті.

    Нехай світле свято Великодня принесе світанок щастя і подарує силу віри. Христос Воскрес, і став світ добрішим, так нехай і сьогодні серце береже любов, а душа таїть світлу надію. Бажаю всіх благ і достатку сім'ї, здоров'я і лада в твоєму домі.

    Христос Воскрес! Немає в світі більше таких слів, які дають стільки Віри в справедливість, надії на краще і віри у всемогутнього Творця. Нехай ці слова наповнюють вас щастям, оптимізмом і впевненістю. Будьте щасливі у Христі!

  • Привітати з Великоднем до сліз

    З паскою! Христос Воскрес! Радійте кожному Божому дня, діліться останнім шматком хліба з ближнім і тоді у Вас все буде: успіх, удача, везіння, благополуччя, гроші і любов.

    Бездоганної чистоти свято настав! Вітаю! Давай же славити сьогодні Христа, адже він Воскрес, щоб показати нам, що райські кущі не міф і за них варто молитися, жити праведно і не забувати про силу, укладеної в безсумнівну, справжню, незламну віру! Нехай твої надії виправдаються, мрії здійсняться і життя вдасться!

    Христос воскрес ми говоримо, з надією і посмішкою. Бажаємо, щоб мир, добро з небес сьогодні зійшло. Здоров'я, радість, умиротворення, спокій в душі, святе натхнення, підтримка близьких, допомога від друзів, всіх мирських благ і стіл повна чаша, і віра в краще, любов, надія, і удача, і багато світлих днів. Зі святом Великодня!

  • Привітати з Великоднем своїми словами

    Нехай в цю Пасху в твоїй душі розпустяться багаторічні квіти небесного щастя, райського благодатність, непорушною віри і широкої доброти. Христос пожертвував собою, щоб всі люди усвідомили цінність самопожертви і почали жити, думаючи і дбаючи про інших. Апетитного паски тобі, красиво розписаних яєчок з міцними битками і радісного пасхального торжества! Христос Воскресе!

    Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров'я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

    Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

  • Щиро привітати з Великоднем до сліз, у прозі

    У день Світлого Великодня бажаю вам і вашим близьким щастя, гармонії, миру та розуміння. Нехай очиститься душа ваша, будинок наповниться благодаттю, а серце - бажанням творити добро, віддавати себе вірі, бажанням любити і бути коханими! Нехай світла Пасха дзвоном дзвонів зцілить душі, і очі засяють від усвідомлення Воскресіння Христа! Христос Воскрес!

    Христос Воскресе! У це світле свято можна побажати тільки здоров'я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують у ньому розуміння, любов і турбота!

    Вітаю з великим святом Воскресіння Христового! Нехай в цей день навколо панує безмежна радість, адже сьогодні весь світ оновлюється для нового життя. Бажаю, щоб вдався паску, багатим був великодній стіл і щасливими особи присутніх за ним. Христос Воскрес!

  • Оригінально привітати з Великоднем українською мовою

    Я вдячна тобі за те, що ти сьогодні проводиш цей світлий день разом зі мною ... Спасибі тобі і за гостинці. Нехай радість дарована тобою, повернеться до тебе примноженої, а всі добрі побажання, які ти отримала сьогодні - обов'язково збудуться!

    Христос Воскрес! Від щирого серця вітаюВас зі світлим святом Великодня! Бажаю, щоб яскраве світло Христового Воскресіння супроводжував Вас все Ваше життя і був настільки яскравим, щоб через нього не було видно ніяких прикрощів і негараздів, а душа завжди була сповнена пасхальною радістю!

    Нехай передзвін церковних дзвонів нагадає тобі, що крім трудових і сірих буднів бувають на світі такі чудеса, як Воскресіння Ісуса Христа. Я вітаю тебе з Великоднем, нехай це свято подарує тобі натхнення, і допоможе розфарбувати твоє життя! Христос Воскрес!

  • Привітати з Великоднем у прозі, своїми словами

    Нехай ваш будинок наповниться сьогодні ароматом пасок і всіляких ласощів, адже це запах достатку і благополуччя. Нехай ваші душі заповняться світлом і любов'ю, адже це символи Божої Благодаті. І ще - в цей день всі гості бажані. Я вже близько!

    Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

    У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

  • Красиво привітати з Великоднем

    Перед Великоднем необхідно придбати птахоферму, щоб вдосталь було яєць. Хлібобулочний завод, щоб вдосталь було пасок, а також завод з виробництва вина, щоб цей напій лився рікою. З самим Світлим святом, з Великоднем!

    З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

    З святим святом Пасхи хочу привітати всіх рідних і близьких, і побажати любити, прощати, цінувати і жертвувати собою заради інших.

  • Привітати з Великоднем українською мовою, у прозі

    Майже дві тисячі років тому божевільні, одурманені фарисеями, що жили в Єрусалимі змусили Понтія Пілата стратити змученого тортурами Ісуса Христа. Христос міг одним рухом руки скинути весь цей біснуватий люд в море, як він вчинив зі стадом свиней, але він цього не зробив. Чому? Тому що він повинен був зробити визначене Богом, тобто прийняти страждання, щоб врятувати нас - грішних людей. Соромно зізнатися, але я не впевнений в тому, що маючи стільки влади і чудодійної сили як Спаситель, я не скористався б цими здібностями в своїх інтересах. У цьому справжня сила і правда Христа - він жив, помер і воскрес заради нас і жодного разу не зробив собі хліба з каменю, палацу з печери. Сьогодні ми святкуємо його чудове Воскресіння і дякуємо Сина Бога за любов до нас, людям. Давайте спробуємо відповісти йому взаємністю через любов, добрісправи і молитви. Христос Воскрес!

    Вітаю вас з приголомшливим православним святом! Нехай сьогодні з самого ранку будинок наповнять ароматні запахи пасок і булочок, на столі буде багато різнокольорових яєць, а душа тремтить від хвилюючого передчуття чогось доброго і світлого. Нехай в вашому гостинному домі завжди збираються рідні та улюблені люди, відзначають свята, спілкуються і веселяться. Нехай ваш рідний дім ніколи не гасне і зігріває всіх, хто потребує теплом і любов'ю!

    Нарешті приходить світле свято благополуччя - Великдень! Хочеться побажати всім спокою і терпіння, в цьому непростому житті, достатку в домі і доброти з боку оточуючих! Христос Воскрес!

  • Привітати з Великоднем

    Христос Воскрес! У цей святий день знайди в собі світло, який направить тебе в правильне русло, допоможе прийняти складні рішення, зробить більш вдалим, щасливіше і натхненність!

    Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров'я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

    Сердечно вітаємо з духовної навесні і з її головним святом - Великоднем! У цей світлий і радісний день думки всіх віруючих людей звернені до Бога! Так нехай Господь завжди живе у вашому серці, вказує вірний шлях у житті і береже від біди! Бажаємо зустріти Великдень в родинному колі, за щедрим столом, нехай яскраво горить великодня свічка, як символ доброти!