• Привітати з Яблучним Спасом у прозі

    Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

    Вітаємо зі святом! Нехай Преображення Господнє наповнить миром і добром людські серця, а чистотою і світлом - їхні помисли. Возрадуйся і придивись цим днем, і нехай освячене яблучко виконає твоє заповітне бажання.

    Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю, щоб душа твоя з кожним днем ​​наповнювалася чарівним ароматом і прекрасним кольором яблуневого саду, щоб для серця твого кожен день відкривав світ доброти, чудес, удачі, радості і щастя. Бажаю блага, миру і найщирішої любові дорогих людей.

  • Коротко привітати з Яблучним Спасом своїми словами

    Донечка, з Преображенням! Щастя тобі бажаю велика-превелика! Благослови тебе Господь! А все інше - додасться.

    Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

    Вітаю з Яблучним Спасом і від душі хочу побажати, щоб жоден черв'ячок заздрості не зміг вразити яблуко твого щастя. Бажаю здоров'я і терпимості, надії і любові, радості і блаженства, миру і наснаги.

  • Привітати з Яблучним Спасом українською мовою

    Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам морепосмішок і радості. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!

    У біблійних переказах говорилося про те, як він забрав Ісус Петра, Якова та Івана, і зійшов з ними на високу гору, і там преобразився перед ними. Сьогодні відзначаємо свято Преображення Господнього. Бажаємо всім великого успіху і щастя. Нехай ваша мрія обов'язково стане реальністю, нехай ваше життя буде світлою і прозорою, як джерельна вода. Нехай кожна мить вам дарує світло, любов і розуміння. Нехай птах щастя допоможе виконання всіх бажань. Нехай Господь вам дарує тільки благословення.

    Господнє Преображення дарує всім віруючим неземну радість. Відчуйте милість Господа і відчуйте його переможний голос. Мир Вам, Вашим родинам!

  • Щиро привітати з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

    Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів - Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

    Дорогий мій чоловік! Привітати хочу тебе з Яблучним Спасом і побажати тобі здоров'я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Що любив мене завжди і терпів усі мої капризи,а я щоб любила тебе і прощала тобі твої недоліки. Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім'я, і ​​щоб вірний ти мені був, як лебідь білий своєї лебідоньки! Бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

    Яблуневий Спас! - Значить, осінь не за горами. Але поки що триває останній місяць літа, бажаю тобі сповна насолодитися теплом, відпочинком, сонцем, красою літньої природи! І, звичайно, дуже смачними дозрілими яблуками!

  • Красиво привітати з Яблучним Спасом українською мовою, у прозі

    Сади повні ароматного врожаю, і тобі хочеться побажати такого ж запашного щастя. Нехай душа твоя буде завжди чиста і прекрасна. Зі святом Яблучного Спаса тебе!

    Дорогий мій чоловік! Вітаю тебе з Яблучним Спасом і бажаю тобі здоров'я міцного, сили богатирської, терпіння ангельського! Бажаю, щоб у нас з тобою була міцна і дружна сім'я. І бажаю тобі, коханий, щоб в нашому будинку ніколи не кінчалися любов і щастя, достаток і благодать!

    З Яблучним Спасом вітаю і бажаю тобі світлого шляху. Нехай життя буде солодким і соковитою, як стигле яблучко, нехай буде в родині лад, а рідні завжди здорові. Радості і гармонії!

  • Привітати з Яблучним Спасом до сліз, у прозі

    Я хочу привітати вас з Яблучним Спасом, а також побажати всього самого найкращого. У цей жаркий і такий чудовий день мені хочеться побажати вам море посмішок і радості. Сьогодні не повинно бути місце для прикрощі та суму, тому що цей світлий день передбачає наявність гарного настрою. Провести цей день буде краще з близькими і рідними, тому спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте своїх домочадців. Однак використовуйте при цьому тільки освячені яблука, а для цього вам потрібно буде відвідати храм. Хочу побажати вам виключно всього найкращого, бо по-іншому в цей святковий день і бути не може. А ще починайте запасатися яблучками, тому що осінь вже починає вступати у свої права. А там вже і до зими не далеко, так що яблучка вам точно знадобляться. Вдалого вам святкування! Всіх благ вашій родині!

    Поспішаю вас привітати з прекрасним і світлим святом - Яблучним Спасом! З давніх-давен цей день означає початок нового сезону і збору врожаю. Так нехай у вашому житті результат завжди перевершує очікування, рідні оточують любов'ю і турботою, робота тільки в радість, а здоров'я міцнішає з кожним днем!

    На щоках від посмішок ямочки, все сьогодні їдять яблучка. Вітаю з яблучним Спасом, нехай Господь береже вас за пазухою. Нехай в житті все, виходить, нехай бід і хвороб у вас не трапляється. Достаток нехай повноводною річкою, а успіх нехай за вами горою. Щоб пісні звучали тільки радісні, а думки були тільки милостиві.

  • Привітати з Яблучним Спасом у прозі, своїми словами

    Я хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке святкується щорічно в один і той же час - шостого серпня. На початку останнього літнього місяця ми вже починаємо відзначати настання осіннього сезону, тому що Яблучний спас саме це і означає. По-іншому це свято називається як Преображення Господнє. Я хочу привітати вас і побажати тільки всього самого світлого. Нехай у вашому домі завжди буде місце тільки для радості і щастя, нехай в сім'ї панують любов і затишок. Мені хочеться, щоб ви по-справжньому розуміли, в чому полягає суть даного свята і цінували цей день. Як ви вже зрозуміли, з назви випливає, що символом цього свята є яблука, а це значить, що ви повинні сьогодні готувати страви саме з цього фрукта. Нехай цей день буде наповнений радісними і щасливими моментами.

    Нехай разом з чудовим, дурманним, солодким ароматом наливних, стиглих яблучок до ваших осель увійде таке ж незрівнянне, запаморочливе і величезне щастя. Нехай Господь благословить і вбереже ваші душі від скверни, поганих помислів і злих людей. Нехай у ваших серцях зміцниться свята віра, а життя стане доброю, світлою, благополучної і радісною. З Яблучним Спасом!

    Сьогодні в нашій країні святкується одне з найсвітліших свят, яке має велике значення для нашого народу. Йдеться про свято під цікавою назвою Яблучний спас. Незважаючи на те, що у нас на календарі сьогодні ще шосте серпня, за народним календарем православних слов'ян, саме в цей день починає вступати в силу осінь. Я хочу привітати вас з цим світлим і добрим святом, а також побажати вам виключно за все самого прекрасного. Найголовніше, щоб ви були здорові, а все інше вже справа наживна. Нехай Господь благословить вас, нехай у вашій родині будуть панувати добробут і порозуміння. У цей день ви повинні думати тільки про все світлому і доброму, бо свято має саме до цього. Вдалого Вам дня! Проведіть цей день з максимальною користю для себе і своїх близьких.

  • Привітати з Яблучним Спасом

    Вітаємо всіх православних християн зі святом! Сьогодні ми відзначаємо одне з Спасів - Яблучний, відомий також як Преображення Господнє. Нехай же цей день буде радісним для кожного з вас і зміцнить вас у вірі.

    Вітаю тебе, мій друг, з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб твоє життя було сповнене радісними подіями, як яблуня сповнена плодами в цей день, а справи твої, щоб давали сходи, як щедре поле в розпал врожаю!

    У календарі відзначено дуже багато різних свят, проте деякі з них не знайомі людям, томувам варто бути в курсі всіх цих свят, щоб вчасно вітати своїх близьких і рідних. Я хочу привітати вас зі святом, яке відзначають сьогодні в нашій країні. Йдеться про свято, яке має дві назви - Преображення Господнє, а також Яблучний спас. Я хочу побажати вам всього самого світлого і доброго, що відповідає тематиці даного свята. Мені хочеться побажати вам здоров'я і тільки здоров'я. Думайте тільки про все світлому, чистому і благородній, щоб отримати благословення. У цей святковий день по-іншому навіть бути не може. Сьогодні вам потрібно їсти освячені яблучка, тому що вони є символами цього дня. Нехай протягом усього святкового дня вас буде переслідувати гарний настрій.

  • Оригінально привітати з Яблучним Спасом

    Хочу привітати вас з одним із найбільш шанованих свят, яке відзначають щорічно в нашій країні саме шостого серпня. Йдеться про Яблучний спас, який має цікаву історію і призначення. Мені хочеться побажати вам міцного здоров'я, а також благополуччя і всього самого світлого і доброго. Як ви знаєте, згідно з календарем православних слов'ян, саме після Яблучного Спаса в свої права починає вступати осінь, а значить, що настає і холоду в тому числі. Однак у вас є можливість підготуватися до цього прекрасного дня, тому що ви підкріпите свій імунітет смачними і свіжими яблучками. Я вітаю вас з Преображенням Господнє, а також хочу побажати вам рясного врожаю яблук, який ознаменує благословення Господа. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті та благи, а настрій буде на висоті. Зі святом!

    Мені хочеться привітати вас з одним з найулюбленіших свят, який має два цікавих назви - Преображення Господнє і Яблучний спас. Сподіваюся, що сьогодні ви будете перебувати у відмінному настрої, тому що це свято передбачає радість і добрі наміри. Нехай ваші думки сьогодні будуть чисті, та й не тільки сьогодні, але протягом всього вашого життя. Мені хочеться побажати вам міцного здоров'я, щастя та здійснення всіх бажань. Освіжаючий смачними яблучками, які заздалегідь освятите в храмі. Сьогодні вам неодмінно потрібно відвідати храм, тому краще зробіть це в компанії зі своїми близькими і рідними. Це допоможе вам поліпшити ваші відносини, тому не відкладайте це в довгий ящик. Бажаю вам всього найкращого і сприятливого. Нехай у вашому житті буде місце тільки для радості і щастя.

    Я хочу привітати вас з настанням одного чудового свята, який має оригінальну назву - Яблучний спас. В цей день в свої права починає вступати дуже, а це значить, що вже зовсім скоро почнуться осінні холоди і осіння сірість, тому хочу побажати вам міцного здоров'я. А для зміцнення здоров'я вам будуть необхідні освячені в храми яблучка. Спечіть смачний бісквіт, використовуючи яблучка, щоб зібрати всіх своїх близьких за одним столом. Нехай Господь завжди дарує вам благі вести і все найпрекрасніше. Мені хочеться побажати вам гарного настрою, любові та здоров'я. Нехай яблучка приносять вам свіжість і радість, а ще дають приводи, щоб збирати своїх рідних і близьких. Бажаю взаєморозуміння і благополуччя вашої сім'ї, а також затишку і любові. Проведіть цей день з користю, а для цього можете відвідати церкву.

  • Привітати з Яблучним Спасом до сліз

    Вітаю з Яблучним Спасом від щирого серця! Успіхів у справах і багатого врожаю клієнтів!

    Нехай в цей чарівний серпневий день святі яблучка наливні будуть джерелом тепла і затишку у вашому домі! Дорогі батьки, ми вас дуже любимо і щиро бажаємо благополуччя! З Яблучним Спасом вас, наші милі!

    Сьогодні на календарі вже шостий серпня, а значить, що прийшов час привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят - Яблучним Спасом. По-іншому це свято можна назвати як Преображення Господнє. Вважається, що саме в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється восени. А ще сьогоднішнє свято передбачає освячення яблучок, якими ви потім почастуєте своїх близьких і рідних, щоб передати і їм благословення. Я хочу побажати вам, щоб цей день ви провели в колі своїх найближчих і дорогих людей. Мені хочеться побажати вам найголовнішого - міцного здоров'я. Для людини немає нічого важливішого за це, тому хочу, щоб здоров'я вас, ніколи не підводило. Нехай у вашій родині завжди панують любов і взаєморозуміння. Зі світлим святом вас, з Яблучним Спасом. Удачі вам!