• Привітати з Трійцею у прозі

    В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом - Трійцею. Нехай сум'яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

    Вітаю зі святом Пресвятої Трійці! Нехай Дух, що зійшов з небес, привнесе чудеса в ваше життя! Бажаю небесного благословення, спокою на серці, не знати печалі і горя!

    Вітаємо зі світлим православним святом - Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім'ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров'я та віру в краще.

  • Оригінально привітати з Трійцею до сліз

    Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

    На свято Трійці хочу побажати вам всіляких благословень! Щоб щастя, світло, тепло і любов назавжди оселилися у вашому серці! Розквітайте і живіть в задоволення, адже життя - Найцінніший подарунок для кожного з нас! Нехай цей день осяє ваш світ світлом, нехай в сімейне вогнище прийде святе тепло. У нашому світі не повинно бути одиноких і кинутих людей. Бажаю вам зустріти це чудове свято в колі дружньої родини. Найчастіше дякуйте Богові і долі за те, що у вас є прекрасна сім'я, хороша робота, вірні друзі. Нехай віра завжди супроводжує вас і не залишає ні на секунду! Нехай те, про що ви мрієте, збудеться якомога швидше. Чи не турбуйтеся через дрібниці, цінуєте красу і красу життя. Нехай все буде так, як ви самі хочете. Бажаю вам любові і терпіння до ближнього. Нехай Бог благословить вас!

    Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

  • Привітати з Трійцею своїми словами

    Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

    Хочу привітати вас з цим світлим весняним святом. Нехай віра та доброта керує вашим життям, а вміння вірити в чудеса зробить життя дивовижною.

    Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

  • Привітати з Трійцею до сліз, у прозі

    Вітаю з Днем Святої Трійці! Бажаю тобі, щоб всі мрії виконувалися якомога швидше, щоб цей день радував тебе і дарував найприємніші радісні події! Нехай все буде, як в мріях!

    Вітаю вас з Трійцею. Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів, невдач і побутових проблем. Бажаю вашому будинку добробуту, здоров'я вашим рідним і успіху в роботі.

    Нехай свято Трійці принесе кожній православній людині щастя і благодать Божу. Нехай здорові будуть ваші родини і благополучні всі ваші починання. Нехай поблажливість і благородство подарує вам поваги оточуючих вас людей!

  • Щиро привітати з Трійцею українською мовою, у прозі

    В цей літній день я хочу привітати тебе зі світлим і важливим для кожного віруючого святом - Трійцею. Нехай сум'яття і смуток покинуть твоє серце, віра примножиться, а щастя осяває весь подальший життєвий шлях!

    Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

    Хочу привітати кожного правовірного християнина зі Святою Трійцею. Нехай ваші помисли будуть чистими, а ваші вчинки - добрими і продуманими. Хочу побажати благополуччя, сімейного затишку і сімейного тепла.

  • Привітати з Трійцею

    Вітаю з Трійцею і сердечно бажаю, щоб душа щиро вірила в Бога, щоб серце молилося кожен день, не забуваючи дякувати Господу за благодать життя і щастя. Бажаю відати в цьому житті, що таке справжня любов і сила, бажаю з надією дивитися в завтрашній день і з радістю приймати всякий подарунок долі.

    Вітаю з теплим святом Трійці! Бажаю, щоб хвацько і зле обходили стороною ваш дім. Нехай Господь береже і береже сім'ю, коханих і рідних. Будьте ласкаві, вірні, щирі, любите і живіть у мирі!

    Прийми від мене привітання з Трійцею! В цей чудовий день я хочу побажати тобі справжнього щастя, любові та успіхів у будь-яких починаннях і справах! Нехай те, про що ти мрієш, швидше за збувається! Бажаю вірити в чудеса, не засмучуватися через дрібниці і цінувати красу життя!

  • Красиво привітати з Трійцею

    Вітаю з гарним і світлим святом - Трійцею! Нехай завжди буде легко і радісно. Нехай ошатні берізки і свіжа травичка радують око своєю зеленню. І нехай завжди буде допомога і захист Отця, Сина і Святого Духа!

    Нехай душа наповниться світлом, що виходить з Небес сьогодні. Нехай свічки, які горять сьогодні в храмі, випалять всі неприємності, а дзвін покличе успіх і благополуччя. З Трійцею!

    Друзі мої! Від щирого серця хочу привітати вас з Днем Святої Трійці. Нехай цих 3 дні ви відпочинете на славу, на час забувши про справи побутових, проблеми та щоденні турботи про що б то не було. Бажаю вам всього найкращого в цьому житті. Бігти вперед, назустріч своїй долі і не знати втоми.

  • Привітати з Трійцею своїми словами, у прозі

    Вітаю з теплим святом Трійці! Бажаю, щоб хвацько і зле обходили стороною ваш дім. Нехай Господь береже і береже сім'ю, коханих і рідних. Будьте ласкаві, вірні, щирі, любите і живіть у мирі!

    Мир дому, посмішку на обличчі, світла в очах, щоб берег від усіх напастей ангел-хранитель, а удача, успіх, щастя і благодать завжди вели за руку, захищаючи від негараздів і неприємностей. З Трійцею!

    Щиро вітаю з великим, чудовим святом - Трійцею! І нехай же чудо сьогоднішнього дня перебуває довго, захоплюючи своєю силою і неймовірною можливістю перетворювати будні в суцільну величезну любов!

  • Привітати з Трійцею українською мовою

    Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб в твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань.

    Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Як здорово, що в цей день завжди тепло: і за вікном, і в душі. Щиро бажаю зберегти це почуття на весь рік!

    Вітаю вас з Трійцею! Нехай цей день оберігає вас від усіх негараздів. Бажаю благополуччя, здоров'я вашим рідним і успіху в роботі. Нехай зберігають вас вищі сили!

  • Коротко привітати з Трійцею у прозі, своїми словами

    З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

    Нехай в світле свято Трійці до вас прибуде щастя! Нехай душа очиститься від зла та заздрості, і зберігає нехай вас Господь. Зі святом!

    Нехай в п'ятдесятий день Трійці зійде на всіх світлий святий, чудодійний Дух великим і променистим щастям, що зігріває неймовірною любов'ю втомлену душу, надаючи окрилює надію і необхідні сили!