• Привітати з Різдвом до сліз, у прозі

    З Різдвом Христовим! Бажаю завжди бути дівчиною-красунею з гідним кавалером, який на край світу піде за твоїми «черевичками», бажаю доброї долі, вірного кохання, великої радості, світлої надії і справжнього дівочого щастя.

    Вітаю з Різдвом. Нехай щастя увірветься в ваш будинок, закрутить вас в хмільний каруселі і наповнить ваші душі веселощами. Зі святом!

    Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов'язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

  • Щиро привітати з Різдвом

    Різдво Христове виконує бажання. Загадуй їх напередодні чарівного свята! Все задумане обов'язково здійсниться.

    Нехай це Різдво збере всіх ваших близьких за одним столом. Бажаємо миру, взаєморозуміння і приємного настрою.

    З Різдвом! Нехай всі двері для вас будуть відкриті, у всіх справах супроводжує удача, а душу наповнюють гармонія і радість.

  • Коротко привітати з Різдвом

    З Різдвом Христовим всіх вітаю і бажаю воскрешати забуті мрії, зцілювати почуття і відроджувати людські стосунки!

    Дорогі колеги! З Різдвом! Нехай в будинку вашому буде достаток, все будуть здорові і щасливі, а в цю ніч нехай здійсниться хоч невелике, але чудо!

    Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю світлого щастя, світлої любові, світлої радості та світлих надій. Нехай в це свято в твоєму житті станеться диво, нехай мир і достаток тобі пошле Господь.

  • Привітати з Різдвом українською мовою

    Нехай смуток піде з серця геть, а на душі буде спокійно і тепло. Даруйте добро і теплі слова, в велике свято Різдва!

    З Різдвом Христовим! Бажаю пізнати диво Різдва. Нехай до Вашої оселі заглядають тільки доброта, добробут та мир. Здоров'я і щастя кожному жителю планети. Нехай радістю буде наповнений Ваш будинок, теплотою, достатком і затишком.

    Різдво Христове - дивне свято, яке нагадує нам про чудеса, які трапляються всюди і про те, як же багато добра і світла в цьому світі! Від щирого серця вітаю всіх віруючих і бажаю вам берегти ваших рідних і близьких, не наражати себе зайвим хвилюванням, бути стійкими у вашій вірі і завжди сподіватися на краще!

  • Оригінально привітати з Різдвом у прозі, своїми словами

    Різдво Христове близько! Бажаю в цей час загадати найзаповітніше, найважливіше, і воно обов'язково збудеться. А Христова сила в цьому допоможе!

    З Різдвом! Бажаю, щоб небеса уберегли від неприємностей і принесли удачу, а радість і благополуччя не покидали ваш будинок.

    Чудового чоловіка вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю міцного здоров'я і бадьорості душі, безсумнівною відваги і вірних рішень в життя, достатку в домі і благополуччя, поваги в оточенні і підтримки рідних людей, світлого щастя і бравою удачі.

  • Привітати з Різдвом своїми словами

    Бажаю, щоб збулися самі грандіозні бажання, загадані під різдвяною зіркою, а життя наповнилося чарами і світлом. Зі святом!

    Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

    Нехай в Різдво Христове прокинуться дух і пробудяться нові сили, нехай промінцем надії озарится твій шлях, нехай з іскорки доброти і любові починається кожне твоє діло. У це чудове свято бажаю здоров'я, щастя, достатку, терпіння, удачі, блаженства для душі і благополуччя для життя.

  • Красиво привітати з Різдвом до сліз

    Новий рік і Різдво - це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов'язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

    Дорога моя людина! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай Господь оберігає тебе на життєвому шляху. Милий, коханий, найкращий, я бажаю, щоб в цей прекрасний день, коли народився Спаситель, справдилась твоя заповітна мрія. Цілую і обіймаю.

    Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен був щасливий, здоровий і наповнений життєвою енергією. Нехай до вашої оселі прийде благодать, благополуччя і достаток. Бажаю вам добра, людської теплоти і щирості! Зі святом!

  • Привітати з Різдвом своїми словами, у прозі

    Привітати свою команду, своїх кращих колег я бажаю з божественним святом Різдва Христового. Побажаю добробуту у ваших родинах і збереження домашнього вогнища. Не втрачайте азарту і завзяття до нашої роботи. І бажаю енергетично зарядитися світлом, що виходить з небес.

    Вітаю з Різдвом Христовим і від душі хочу побажати дорожити сім'єю, цінувати кожен добрий момент свого життя, вміти прощати, займатися тим, що тобі до вподоби. А для того, щоб тобі все вдавалося, бажаю міцного здоров'я, великого успіху і щирої віри.

    Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році - Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім'єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім'ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім'ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім'ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

  • Привітати з Різдвом

    Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя - місто Віфлеєм - означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з'єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

    Дорогий, зі святом! Люблю тебе і люблю Різдво! Бажаю тобі багато-багато щасливих теплих свят, і щоб ми з тобою були поруч!

    Нехай міцніє мужність, зростає впевненість в завтрашньому дні, а світле майбутнє буде не за горами. Нехай сім'я не має потреби ні в чому, а за твоєю спиною їй нічого не буде страшно. Нехай оточують тебе теплом, турботою і любов'ю. З Різдвом!

  • Привітати з Різдвом у прозі

    З Різдвом Христовим з чистими думками і відкритим серцем вітаю від щирого серця! Зійшла на небосхил зірка нехай подарує мир і радість тобі, твоїй родині і всім християнам! Бажаю чистої взаємної любові, міцної віри в світле сьогодення і майбутнє. Так оберігає тебе Господь!

    З Різдвом! Бажаю, щоб небеса уберегли від неприємностей і принесли удачу, а радість і благополуччя не покидали ваш будинок.

    Він, знавче, почує нас і помилувати Своєю батьківською Божественною любов'ю, пошле нам Своє благословення, щоб нам перебувати в усі дні життя в міцній вірі, любові, праці заради порятунку душі і світі.

  • Привітати з Різдвом українською мовою, у прозі

    З Різдвом тебе, з чудовою зимовою казкою, з чарівним сімейним святом. Нехай подарує він тобі зимову бадьорість і оптимізм, скує січневими морозами всі проблеми і закрутить тебе в хороводі щирих посмішок, трепетних хвилювань, приємних сюрпризів, нехай виконуються твої заповітні бажання, і завжди оточують удачі, друзі та кохані люди!

    Нехай твоя різдвяна казка буде дуже веселою, доброю, щасливою, наповненою магією, чаклунством і приємними сюрпризами. З прекрасним тебе празником Христового Різдва!

    Бог прийшов у світ, щоб звільнити нас від влади цього світу і знову зробити дітьми Божими!