• Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз

    Нехай в Різдво і в Новий рік Твої здійсняться мрії, нехай чарівництво до тебе прийде, І все, чого бажаєш ти! Нехай ці свята добра Тепла подарують дуже багато, Щоб позитивної життя було, Бажаю щастя я великого!

    Нехай Вам завжди супроводжує благополуччя. Щоб Новий рік став плідним і результативним. Хочу побажати добра і тільки руху вперед, а старий рік рік нехай забере з собою все сумні моменти і переживання.

    Бажаю, щоб всі ваші мрії втілювалися в реальність. Нехай новий рік не скупиться для вас радісними моментами і новими звершеннями. Хай сонце освітлює ваші родини і дарує взаєморозуміння і добро. Проживайте кожну мить в новому році з надією і оптимізмом. Забувайте старі образи і вірте, що попереду тільки любов і дружба. Прийміть ці теплі і щирі побажання напередодні Нового Року.

  • Коротко привітати з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі, своїми словами

    Різдвом Христовим! Нехай це світле свято благодать і мир принесе в будинок, добро і розуміння - в сім'ю, любов і радість - в серце, чуйність і щирість - в душу, щастя й удачу - в життя.

    З Новим роком і Різдвом вітаю і бажаю, нехай все задумане здійсниться, а щось хороше, що трапитися з вами в цьому році принесе радість і мир в душу. Везіння, удачі і добра!

  • Щиро привітати з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

    Нехай цей Новий рік виконає всі бажання! Наповнить життя небаченими дивами, подарує яскраві емоції та враження! Вірте в краще, і любите своїх близьких. Будьте щасливі!

    Божої благодаті, миру і любові бажаю вам в ці світлі і чудові святкові дні! Нехай здійсняться бажання, збудуться найзаповітніші мрії, душа наповниться гармонією, а всі рідні будуть здорові. З Новим роком, з Різдвом Христовим!

    Вітаю з Новим роком та Різдвом, а побажати хочу великих і яскравих вогнів на шляху, надійнихтоваришів і люблячих близьких, впевнених цілей пріставучим удачі, немов іриска. Нехай свята наповнять серце радістю і щастям, нехай від тебе відвернеться будь-яка біда і негода.

  • Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

    З Різдвом і Новим роком Вітаю я тебе! Збереться за застіллям Твоя дружна сім'я. Нехай гарний трапиться У цей Новорічний рік. Дід Мороз до тебе примчиться, Прикрашаючи епізод. Нехай залишаться негоди За порогом минулих років. У будинок увійде одне лише щастя Діставши, виграшний квиток. Нехай з тобою завжди крокують: Щастя, здоров'я, любов. І завжди супроводжують З кожним кроком знову і знову!

    Свят ми цих чекали, Нарешті, вони прийшли, Багато снігу та подарунків, Щоб дні нам принесли. З Різдвом і Новим роком, Вітаємо вас, друзі! Щоб були ви щасливі, І здорові, як завжди.

    Хочу особисто кожному в Новому році побажати ідеальної гармонії. Гармонії у всьому. Нехай ніщо вас не напружує, нехай все, що ви зробите, що зроблять вам, нехай все люди, з якими ви спілкуєтеся, будуть викликати у вас тільки позитивне. Нехай все найпрекрасніше, що з вами сталося, - була чорна смуга вашого життя, а в новому році буде нова смуга - біла. І ще - радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! З новим роком!

  • Красиво привітати з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

    Можна говорити багато непотрібних слів, але в цьому році у мене для вас, мої рідні і улюблені, лише одна важлива побажання. Адже чого зазвичай ми бажаємо? Звичайно, міцного здоров'я, шаленого кохання, безмежного щастя, немислимих грошей, щирих посмішок ... І це все, безперечно, потрібно! Але я б побажав кожному з вас мрії. Якщо людина не мріє, він не живе. У кожного мрія своя: у кого-то це повний діточок будинок, у кого-то - нова іномарка, а у кого-то - бажання зустріти свою другу половинку або справжнього друга. Так хай не буде нескорених вершин. З новим роком і Різдвом!

    Я бажаю Вам від щирого серця мандаринового настрою! А ще ароматно-ялинових емоцій! І більше шипучого і іскристого сміху! І здоров'я, і ​​морозно-білосніжної усмішки в Новому 2019 році! Зі святом!

    Відчуття казки і дива вам від самих чарівних зимових свят. Здійснення задуманих бажань, смачного застілля, чудовій компанії, бажаних подарунків і яскравого веселощів. Вітаємо з Новим роком та Різдвом!

  • Оригінально привітати з Новим роком та Різдвом Христовим до сліз, у прозі

    Дорогі мої, так складно знайти потрібні слова, але я постараюся! Хочу побажати вам того, щоб кожен без винятку день наступаючого року ніс з собою тільки позитив і радість. Нехай наші домівки повняться світлом любові і розуміння, а кожен відчуватиме себе нескінченно потрібним і улюбленим. Звичайно, не зайвим буде і фінансовий достаток. Зі святом, цей рік не розчарує!

    Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

    Нехай пора наступаючих свят, а саме Новий рік і Різдва, нехай ця пора залишиться у ваших спогадах світлим подією, де вас оточували близькі і рідні люди, на обличчях була посмішка, а серця наповнені радістю. Будьте щасливі, нехай все виходить, погане нехай зникне, а щастя і благополуччя ніколи не покидає ваші домівки!

  • Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим

    Новий рік - це свято-кордон, коли ми підбиваємо підсумки минулого року і ставимо мети на наступний. Нехай же в наступному році Новий рік буде ще щасливішим, ніж в цьому, а мрії стануть реальністю, нехай любов оточить ніжним покривалом, а удача посміхнеться теплою материнською усмішкою!

    Прийміть мої щирі вітання з Різдвом і Новим роком! Бажаю Вам, щоб рік приходить став роком звершення всіх мрій!

    Вітаю з Новим роком та Різдвом! Бажаю, щоб зимовий морозець і круговорот сніжинок подарували всім чудове святковий настрій! Нехай кожен буде щасливий і окрилений надією на краще в майбутньому році. Будьте здорові, відкриті і чуйні, любите всією душею, нічого не бійтеся і досягайте неймовірного!

  • Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою, у прозі

    Дорогі колеги! Вітаю вас з чудовим святом - Новим роком! Нехай цей рік принесе вам тільки щасливі миті, позитивний настрій і успіх! Бажаю, щоб наша спільна робота була продуктивною, ефективною і благополучною, а наші справи розвивалися в потрібному напрямку, приносячи прибуток нам і нашим клієнтам!

    Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю чудових свят в колі близьких людей, бажаю великих надій і вірною удачі, а також міцного здоров'я і надійного щастя. Шлях календар твого нового року рахує дні твоїх успіхів і перемог.

    Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай Новий рік порадує сніжною погодою, посмішками близьких людей, прекрасним настроєм, затишною атмосферою і вдома, і на душі! Бажаю щасливого року і справжніх чудес в світле свято Різдва!

  • Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі

    Улюблені мої, вітаю вас з Новим роком! Нехай в цьому році здійсняться всі плани, здійсняться всі мрії, здійсняться найзаповітніші бажання. Звичайно, практично всі в цьому житті залежить тільки від нас самих. Однак удача вам точно не завадить, хай вона буде вірною супутницею весь рік. Будемо вірити, що найзаповітніше стане реальністю. Зі святом!

    Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

    Вітаю з Новим роком та Різдвом. Нехай найзаповітніше бажання стане реальністю, нехай з чистого і гладкого листа почнеться цей рік, нехай свята подарують любов рідних сердець і світлу радість, нехай життя постійно висвітлює яскрава зірочка щастя і світлий промінь удачі.