• Привітати з Водохрещем у прозі, своїми словами

    Вітаю з Хрещенням Господнім. Бажаю залишити всі негаразди позаду. Бажаю змити всі жалі і образи. Бажаю радіти кожному новому дню. Бажаю щиро любити, вірити в диво і чинити добро. Здоров'я тобі і твоїм близьким, а також миру, гармонії, благодаті і відради душі.

    Вітаю з наступаючим Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб тебе залишили в спокої всі хвороби і хвороби, щоб зникли образи і печаль. Нехай чиста свячённая вода з кожною краплею робить тебе сильнішим, мудрішим, красивіше і щасливішим.

    Вітаю з Хрещенням і бажаю миру і благодаті, відради та любові, чистої, як вода, надії і світлого, як цей день, щастя.

  • Привітати з Водохрещем у прозі

    Вітаю вас з чудовим святом Водохреща! Нехай в цей день вас чекає тільки найкраще, адже таке свято покликаний дарувати хорошим людям благодать і надію на краще! Нехай везіння і щастя завжди присутні у вашому житті, а ті, кого ви любите і поважаєте, ніколи не покидають вас!

    Бажаю в цей святий день щоб оздоровилися тіло, думки і душа. Щоб на світанку разом з цілющою водою змилися все погане, хвороби, смутку і переживання. Бажаю щоб серце відкрите було для добра, для віри, для Бога. З Хрещенням Господнім!

    У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров'я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

  • Оригінально привітати з Водохрещем своїми словами

    Щасливого Хрещення Господнього. Нехай твоя сім'я буде щаслива, хай всі будуть здорові і нехай ангел-хранитель оберігає на життєвому шляху!

    Нехай Господь допомагає в здійсненні планів, направляє на істинний шлях, благословляє починання і оберігає від нечистого. З Хрещенням!

    У цей морозний чудовий ранок я поспішаю привітати вас з Хрещенням Господнім. Сьогодні занурившись в святу воду можна очистити свою душу від зла і гріхів, знайти здоров'я на цілий рік. Я бажаю вам чудового настрою, хай усмішка вас не покидає, щастям наповниться будинок, і все бажання неодмінно збудуться. Господь допоможе вам у всіх починаннях, не втрачайте віри. Міцного здоров'я, любові і всіх благ!

  • Привітати з Водохрещем до сліз, у прозі

    Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

    Свято Хрещення - день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

    Нехай вода не буде холодною. Хай сонце гріє тепліше річного. Бажаю в Хрещення Господнє перебуває поруч з коханими і близькими.

  • Привітати з Водохрещем

    З Хрещенням Господнім! Нехай світле свято світ принесе в будинку Ваші, щоб наповнилися їх стіни щастям, сміхом і добром. Бажаю не мерзнути в заметілі проблем і негараздів.

    Блакитному спускається з небес на ваш будинок благоговіння. У це свято святий, Хрещення, я бажаю друг тобі тільки хорошого. Хорошого життя з яскравими враженнями, вдячних дітей і справжніх друзів. Нехай на обличчі твоїх близьких завжди буде щира посмішка, а доля вас балує приємними сюрпризами.

    Вітаю з прекрасним православним святом, хрещенням Господнім. Нехай очиститься всякий, відчує Божу благодать, виповниться світлими помислами. Нехай особливі властивості води врятують вас від гріхів, важких життєвих ситуацій, хвороб, несприятливих обставин. Живіть з посмішкою на обличчі, добром у серці, радістю в очах, вірою в душі.

  • Коротко привітати з Водохрещем українською мовою, у прозі

    Нехай здоров'я міцнішає, як водохресний мороз, думки будуть чистими, немов вода, а душа наповниться благодаттю, радістю і піднесеністю. З Хрещенням!

    Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров'я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

    З Господнім Хрещенням. Нехай Господь відводить злобу від вашого будинку, і оберігає вас в дорозі і в повсякденному житті від зла.

  • Щиро привітати з Водохрещем до сліз

    Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров'я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

    У це свято, священний для всього християнського народу, бажаємо, щоб здоров'я не зменшувалося, а добробут прибувало. Щоб душа була чиста, а помисли шляхетні. Бажаємо неймовірну кількості добра і тепла. Щоб кожна сім'я в цей благословенний день була оточена турботою і любов'ю, щоб все молитви були почуті і з кожному будинку доносився дзвінкий сміх і лилася пісня.

    В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

  • Привітати з Водохрещем українською мовою

    Сьогодні найбільший, божественний свято - Хрещення Господнє! Щиро хочу тобі побажати тільки кращого, радості,безлічі щасливих моментів, везіння, відмінного настрою! У цей день проси Господа і проси у нього здоров'я для себе і своїх близьких, і нехай твоя віра міцніє з кожним днем!

    Вітаю зі святом радості душі і віри серця, з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб чиста і освітлена вода змила з тебе всі хвороби і печалі, розчинила всі біди і тривоги. Нехай стане добрішим і світлішим твоя душа, нехай править життям щирість і добродійство.

    В Хрещення Господнє бажаю вам благ і надбання, святої віри і незгасаючої надії, прощення і благословення!

  • Красиво привітати з Водохрещем своїми словами, у прозі

    Сьогодні чудове свято - Хрещення Господнє. Ми просимо у Господа відпустити всі гріхи, обливаємося або поринаємо в ополонці, щоб продовжити здоров'я на довгі роки, щоб ніколи не сталося лиха. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо добра, удачі і Господнього благословення. Нехай неодмінно збудуться всі ваші мрії, нехай кожен день приносять тільки хороші новини. Всіх земних благ вам, здоров'я, і ​​хорошого настрою. Нехай Господь завжди оберігає вас від невдач.

    З Хрещенням Господнім! Нехай свято подарує море радості і теплоти! Нехай всі погані думки, всі негаразди покинуть твій будинок і твоє життя! Нехай водохресна водиця змиє всі хвороби і подарує любов, надію і щастя!

    Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.