• Оригінально привітати на Різдво

    Сердечно вітаю вас з Новим роком! Нехай Різдвяна ніч і християнська віра принесуть довгоочікувану радість. Найголовніше для кожної людини, щоб були всі рідні люди здорові і щасливі, і не відбувалися ніякі негативні події в житті. Цього вам і побажаю. Щасливого Різдва!

    З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров'я, щирих посмішок і душевного тепла.

  • Привітати на Різдво у прозі

    З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

    З Різдвом Христовим Вас! Бережіть рідних, пам'ятайте друзів і забувайте образи!

  • Коротко привітати на Різдво до сліз

    Нехай в це світле свято, у вашому серці зародиться любов, душу зігріє щастя, а будинок наповнить благополуччя. З Різдвом!

    Нехай буде щасливим і незвичайно радісним це Різдво Христове. Нехай Господь оберігає на життєвому шляху!

  • Привітати на Різдво своїми словами, у прозі

    З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров'я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

    З Різдвом! У цей чарівний день нехай Ангел візьме Вас під своє крило і вбереже від всякого зла, горя і негараздів. Нехай завжди буде радісним настрій, щасливими і здоровими Ви і Ваша сім'я. Нехай в цей день життя перетвориться в казку!

  • Красиво привітати на Різдво до сліз, у прозі

    Коли приходить Різдво, ми чекаємо на диво так сильно, ніби досі залишилися дітьми! Так нехай чарівництво трапиться для нас хоч один раз в році, в цю чудову ніч, подарувавши нам довгоочікуване і абсолютно справедливо заслужене щастя! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, адже набагато краще - жити повним життям і посміхатися кожен день!

    Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

  • Привітати на Різдво у прозі, своїми словами

    Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

    Родинного затишку і зимових радощів бажаю в день Різдва Христового і нехай щастя і любов поселятися в кожному серці!

  • Щиро привітати на Різдво

    Ніколи не залишай в своєму серці негативу і образ, щоб в ньому завжди залишалося місце для гарного, чистого і приємного! Нехай блиск твоїх очей не тьмяніє і, як раніше, запал випромінюють! З Різдвом Христовим!

  • Привітати на Різдво своїми словами

    Віфлеємська зіркависвітлила волхвам шлях до народженого Христа. Нехай і в Вашому житті світить така зірка, яка веде Вас по шляху доброти і благополуччя і душевного спокою за свої вчинки.

    Різдво - дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров'я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

  • Привітати на Різдво

    Знаєш, чому Різдво називають чарівним святом? Тому що кожне слово, думку і побажання до тебе обов'язково повернеться. Тому бажаю говорити тільки добрі слова і компліменти, думати про тих, хто доріг і бажати всім тільки щастя, благополуччя і достатку. І нехай закон бумеранга обов'язково спрацює.

    Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров'я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

    Вітаю з Різдвом і сердечно бажаю зустріти це свято в теплій сімейній обстановці в колі своїх найближчих і рідних людей. Нехай ваш будинок наповниться сміхом і веселощами, хорошим настроєм. Безмежного щастя, міцного здоров'я, щирості й доброти, всього вам найкращого!

  • Привітати на Різдво українською мовою

    У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

    Хресна-матінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю тобі вічної гармонії душі і згасає бадьорості тіла, неймовірних відчуттів щастя і щирої любові рідних. Нехай в твоє життя постукає різдвяна казка, яка принесе благополуччя і світлу радість.

    Чудового чоловіка вітаю з Різдвом. Бажаю щирої радості і справжньої гордості, щасливою удачі і чистої любові, згасає надії і світлого благополуччя. Нехай міцна сила і бравий оптимізм допомагають впевнено крокувати по життю і домагатися вірних цілей.

  • Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

    З Різдвом Христовим, дорога матуся. Бажаю тобі краси, гармонії, доброти серця і щастя. Нехай в це Різдво все буде по-особливому, нехай і в житті завжди все буде так, як хочеш, і навіть краще. Я бажаю тобі, рідна, надій і любові в кожному дні. І нехай Боженька тебе зберігає.

    Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров'я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам'ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.