• Оригінально привітати на Різдво

    З Різдвом Христовим! Бажаю миру твого дому, твоєму серцю, твоїй душі. Нехай яскрава зірка веде тебе по вірному шляху до благополуччя, нехай у твоєму житті буде радість, любов, надія, віра і удача. Бажаю сімейного затишку, міцного здоров'я та Божого благословення на довге щасливе життя.

    Ось і настав такий довгоочікуваний, такий радісний і всіма улюблене свято в році - Різдво Христове. Я хочу привітати тебе з такою подією і побажати завжди жити дружно зі своєю сім'єю, завжди один одного берегти і радувати. Адже немає нічого на цьому світі важливіше нашої сім'ї. Людей, які завжди поруч, які готові підтримати тебе у важку хвилину, розділити з тобою порівну будь-яке горе, допомогти і ділом, і порадою, порадіти твоїм успіхам. Тільки в сім'ї можна знайти справжнє розуміння, без злості, без зрад, без жадібності і заздрості. Тільки в ній тебе люблять таким, який ти є, не вимагаючи нічого в замін. Бережи свою сім'ю, відвідуй своїх батьків, роби їм приємно. Нехай вони завжди пишаються тобою. Даруйте один одному турботу, увагу і тепло. Це завжди повертається з величезною віддачею. Щасливого Різдва, веселих свят і хорошого життя.

    В сімейне свято Різдво Христове - нехай світ панує в будинках на всій землі. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері.Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові!

  • Привітати на Різдво у прозі

    З Різдвом Христовим вітаю і бажаю радості в кожному дні, щирості в кожному слові, теплоти в подіях і яскравості в моментах!

    Бажаю, щоб сходження Віфлеємської зірки і народження Христа принесло в Ваше життя все тільки саме добре, світле і тепле. Щоб Ангел-Хранитель завжди підказував вірний шлях і оберігав від смутку, печалей, негараздів. А будинок Ваш нехай завжди буде повною чашею, наповненою затишком, добром і спокоєм. З Різдвом Христовим!

    З Різдвом Христовим! Бажаю миру твого дому, твоєму серцю, твоїй душі. Нехай яскрава зірка веде тебе по вірному шляху до благополуччя, нехай у твоєму житті буде радість, любов, надія, віра і удача. Бажаю сімейного затишку, міцного здоров'я та Божого благословення на довге щасливе життя.

  • Коротко привітати на Різдво до сліз

    Нехай Різдвяний мороз заколи вас від бід, подарує сили винести всі життєві випробування і навчить смирення, любові і співчуття. З Різдвом!

    Вітаю з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю!

    Відданий мій друг вітаю тебе з Різдвом Христовим! Бажаю тобі в це святе свято радіти несподіваним зустрічам, потребуватиме друзях, бути залежним від щастя і п'яним від уваги!

  • Привітати на Різдво своїми словами, у прозі

    З Різдвом Христовим! Бажаю ніколи не відчувати образ і самотності, бажаю здобути більшу надію і віру в чудеса. Всіх добрих благ і міцного здоров'я.

    Дорога кумуся, вітаю тебе з Різдвом Христовим і бажаю краси життя, мрії і бажань. Дорога, нехай тебе оточує благодать, нехай в тебе живе справжня віра і тверда впевненість, нехай перед тобою з кожним днем ​​відкриваються нові горизонти щастя, а за тобою залишаються дні добрих діянь.

    Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Бережіть рідних, пам'ятайте друзів і забувайте образи! З Різдвом Христовим Вас!

  • Красиво привітати на Різдво до сліз, у прозі

    У мирний і сімейне свято Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, дітьми, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою.

    Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва - різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

    У давні часи в Англії існувала молитва: "Дай нам, Боже, трохи сонця, емного роботи і трохи розваг. Дай нам в заробленої боротьбі, Наш щоденнийчорний хліб і трохи масла. Дай нам здоров'я і пощади, Дай нам також трохи пісень, і казку, і книгу. Дай нам, Боже, можливість Стати краще для себе і для інших, Поки все люди не навчаться жити, як брати ... "Чудові слова, в яких зібрані всі уявлення народу про щастя, про спокійне, богоугодного життя. Цю молитву я прочитую кожен рік в переддень Різдва. і її прості, але воістину чарівні слова, підносять мою душу ... Давайте вип'ємо за світлий різдвяний свято і подякуємо Богові за всі його дари!

  • Привітати на Різдво у прозі, своїми словами

    Родинного затишку і зимових радощів бажаю в день Різдва Христового і нехай щастя і любов поселятися в кожному серці!

    Нехай осяє вас Сонце Правди - Богонемовля Христос світлом Свого Різдва, нехай додасть радість і святковий радість, та вилікує хвороби і втішить скорботи, хай допоможе вам в наступаючому новоліття принести Йому в дар золото любові, пахощі віри і милосердя!

    З Різдвом Христовим! Бажаю благодаті в твоєму світі і щастя в твоєму серці. Живи, люби, мрій і вір, надійся, радуйся, даруй добро і отримуй замість удачу!

  • Щиро привітати на Різдво

    Веселого, радісного, щасливого, чарівного, казкового, незвичайного, цікавого і чудесного Різдва!

    Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

    Ми сповнені рішучості у що наближається святкуванням Різдва, щоб висловити нашу любов і вдячність самого неймовірного зятю, кращому чоловікові на світі, чиї любов і турбота роблять нашу дочку сліпуче красивою і щасливою. Нехай у вашому домі завжди панує сердечність, щоб ми раділи тому, що вас пов'язує, і ніколи не знаходили того, що вас розділяє. Будь ласка, прийміть це Різдвяне вітання як символічне нагадування про те, що ми цінуємо і любимо вас, дорогі діти. З Різдвом!

  • Привітати на Різдво своїми словами

    Нехай запалиться щастя, як різдвяна свічка, щоб його полум'я проникло в усі куточки твоєї долі, прогнавши негатив і сумніви, щоб життя тебе радувала безтурботністю і чередою успіхів.

    Настав саме довгоочікуване свято року - Різдво! І ми хочемо привітати вашу сім'ю з цим святим днем. Бажаємо вам жити дружно і берегти один одного, бути опорою і підтримкою. Нехай чарівні, радісні хвилини і годинник наповнять ваше сімейне гніздечко. Бажаємо всього найкращого, що є в світі. Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.

    Вітаю з Різдвом Христовим і від душі бажаю світлого щастя, світлої любові, світлої радості та світлих надій. Нехай в це свято в твоєму житті станеться диво, нехай мир і достаток тобі пошле Господь.

  • Привітати на Різдво

    Різдвяна ніч - неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

    Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай твій шлях по життю буде довгим і добрим, нехай твоя віра і любов допомагають тобі триматися вірного курсу. Бажаю міцного здоров'я, міцного характеру, але щедрої душі і м'якого серця. І нехай це Різдво хуртовиною замете всі невдачі.

  • Привітати на Різдво українською мовою

    З Різдвом Христовим. Нехай запалиться яскравий вогник щастя і надії, нехай казка свята подарує світло добра і радості. Бажаю натхнення для твоєї відкритої жіночої душі і щирої любові для чуйного серця.

    Щиро вітаю вас в це світле свято. Бажаю душевної рівноваги, гармонії в серці, сімейного благополуччя і достатку в домі. Нехай у вашій обителі завжди панує атмосфера радості: звучать добрі жарти друзів і дзвінкий сміх дітей, лунає тупіт маленьких ніжок, смачно пахне улюбленою їжею і завжди будуть відкриті двері для рідних і близьких.

    Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров'я і благополуччя в родині!

  • Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

    Нехай під Різдво Христос подарує диво, нехай збереже і вбереже Ваш будинок від злих напастей, від пристріту і неблагополуччя. З Різдвом!

    Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

    Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен був щасливий, здоровий і наповнений життєвою енергією. Нехай до вашої оселі прийде благодать, благополуччя і достаток. Бажаю вам добра, людської теплоти і щирості! Зі святом!