• Оригінально привітати на Різдво

    Вітаю з Різдвом Христовим. Всім серцем бажаю миру і гармонії, чарівності і радості, любові і надії, добра і щастя. Нехай твоя краса чарує весь світ, нехай твоя енергетика заряджає всіх навколо позитивом. Бажаю всій твоїй родині здоров'я, бажаю тобі уваги, розуміння, поваги, підтримки і турботи близьких. І нехай Господь береже тебе.

    З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім'ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м'якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

    Нехай різдвяний сніжок припорошив чистим покриваломвсе погане, що було у вашому житті. Почніть своє життя з чистого аркуша в це святе свято Різдва. Наповніть її тільки світлом, добром, любов'ю, взаємоповагою, терпінням і смиренністю. Нехай Господь підтримає вас у святій вірі і найчистіших вчинках. З Різдвом!

  • Привітати на Різдво у прозі

    Від щирого серця вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю добра, щастя, радості і веселощів, нехай на Вашому життєвому шляху ніколи не зустрічається зневіру і будь-які неприємності. Будьте завжди щасливі і життєрадісні, творіть добро, яке обов'язково до Вас повернеться в десятикратному розмірі!

    З Різдвом Христовим! Бажаю миру твого дому, твоєму серцю, твоїй душі. Нехай яскрава зірка веде тебе по вірному шляху до благополуччя, нехай у твоєму житті буде радість, любов, надія, віра і удача. Бажаю сімейного затишку, міцного здоров'я та Божого благословення на довге щасливе життя.

    Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

  • Коротко привітати на Різдво до сліз

    Нехай смуток піде з серця геть, а на душі буде спокійно і тепло. Даруйте добро і теплі слова, в велике свято Різдва!

    Нехай в це світле свято, у вашому серці зародиться любов, душу зігріє щастя, а будинок наповнить благополуччя. З Різдвом!

    Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

  • Привітати на Різдво своїми словами, у прозі

    На Різдво хочу побажати: не грішити, не плакати, що не бідувати. Нехай в сім'ї твоїй панує божественна атмосфера. Нехай рідні люблять і цінують, підтримують і допомагають.

    З Різдвом! Бажаю вам здоров'я, щастя і любові! Щоб життя було наповнене тільки щасливими миттєвостями!

    У Різдво приємно побажати: не хворіти і не страждати. Хай береже Вас Бог від негоди і хвороб. Вітаю!

  • Красиво привітати на Різдво до сліз, у прозі

    Ми радісно зустрічаємо різдвяний день. Він насичений таємницями народження і світлої любові, якими наповнює і наші серця. Прийміть вдячно цей дар, а з ним разом і земні блага.

    Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю яскравого світла і тепла в душі, вірною благодаті в будинку і доброї удачі на життєвому шляху, чудесного щастя і згасає надії, міцного здоров'я і великої любові серця.

    Ось і настав світле і радісне свято - Різдво Христове! Бажаємо всім, від малого до великого - сміху, піднесеного настрою, святкових сюрпризів і багато-багато задоволень! Нехай віра буде надійною опорою і підтримкою в душі у кожної людини! Щастя вам, здійснення мрій, приємних подій і великої любові!

  • Привітати на Різдво у прозі, своїми словами

    Сестричка, вітаю з Різдвом Христовим! Нехай мороз буде лише погодою і на душі його ніколи не буде! Бажаю, щоб зірки вказували тобі вірний шлях і з тобою по життю завжди був ангел-хранитель!

    Моя дорога хрещениця, з Різдвом! Бажаю, щоб твоя світла голівонька завжди знаходила собі заняття, золоті руки були зайняті улюбленою справою, а добре серце було зігріте любов'ю! Бажаю тобі бути збереженості від нещастя!

    Ми сповнені рішучості у що наближається святкуванням Різдва, щоб висловити нашу любов і вдячність самого неймовірного зятю, кращому чоловікові на світі, чиї любов і турбота роблять нашу дочку сліпуче красивою і щасливою. Нехай у вашому домі завжди панує сердечність, щоб ми раділи тому, що вас пов'язує, і ніколи не знаходили того, що вас розділяє. Будь ласка, прийміть це Різдвяне вітання як символічне нагадування про те, що ми цінуємо і любимо вас, дорогі діти. З Різдвом!

  • Щиро привітати на Різдво

    Нехай це Різдво принесе в твій будинок світ, лад і затишок! Бажаю, щоб Господь зберігав тебе і всю твою родину від бід! Нехай щастя буде панувати в твоїй душі, а любов - в серці! Бажаю всіх благ в цей чарівний вечір!

    Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров'я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

    Нехай твоя різдвяна казка буде дуже веселою, доброю, щасливою, наповненою магією, чаклунством і приємними сюрпризами. З прекрасним тебе празником Христового Різдва!

  • Привітати на Різдво своїми словами

    Я вітаю тебе з Різдвом Христовим і залишаю теплі побажання любові, гармонії, миру та щастя. Нехай в твоєму серці завжди живе надія, нехай буде життя повне чудес і доброти.

    Вітаю з Різдвом і щиро бажаю тобі вищих благ, міцних сімейних відносин! Нехай нічого не залишиться на потім і збувається все, чого захоче душа! Життя без проблем і теплих вечірніх зустрічей з близькими!

    Напередодні Різдва Христового мої найтепліші вітання улюбленому дядькові, який завжди дивував мене подарунками, приділяв мені час, даруючи свою любов і підтримку, якібули мені необхідні, не просячи нічого натомість. Бажаю, щоб в це Різдво Бог дав тобі ще багато років життя, адже ти - найкращий! Щасливого Різдва!

  • Привітати на Різдво

    Бажаю, щоб у вашому домі завжди був: сміх, щастя, добро, світло, позитив і успіх. Повний гостинна стіл і, щоб кожен в душі любов придбав. З Різдвом!

    Вітаю з Різдвом тебе, дорога моя і чудова дружина. Нехай цей добре свято світла і добра подарує для душі велику радість і вірну надію, нехай віра твоя не згасає і виблискує яскравою зіркою на небі, нехай наша сім'я стане ще міцніше і щасливішим, нехай твій шлях висвітлюється удачею і благополуччям.

    Я хочу привітати свою кращу подругу з цим казковим святом. Я знаю, що ти збираєшся загадати в різдвяну ніч, і я впевнена, що це, нарешті, збудеться. У Різдво зазвичай відбувається диво, так що, може бути, ти зустрінеш сьогодні свою долю і вийдеш вже заміж, в кінці кінців. Так що сміливо загадуй бажання. Ну а ми, твої друзі, зробимо все, щоб це бажання збулося. Крім того, я тобі бажання удачі у всьому і успіхів, тому що у тебе заплановано багато планів, які обов'язково повинні бути виконані. Я вірю в тебе і підтримую у всьому, ти навіть не сумнівайся. Зі святом тебе, моя улюблена подруга. Ми з тобою стільки років дружимо, але ось Різдво відзначаємо вперше. Значить, можна зробити це традицією.

  • Привітати на Різдво українською мовою

    Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі і серці, радості і натхнення, прагнень і перемог, щирого щастя і любові, міцного здоров'я і успіху в справах!

    Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з великим святом - Різдвом Христовим! Нехай Ангел оберігає тебе від негоди і підказує правильні рішення. Бажаю тобі бути активною, бадьорою, здоровою і прожити довге, цікаву і веселе життя. Затишку, миру, радості і добра!

    Дідусь, з Різдвом тебе. У це свято нехай стане добрішим і яскравіше світ навколо, нехай душа твоя знову повірить в диво і чарівництво, нехай серце з року в рік невпинно б'ється в ритмі щастя і любові до рідних, нехай різдвяна казка збере в твоєму домі велику і дружну сім'ю за багатим і смачним столом.

  • Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

    Нехай Різдво Христове принесе в твій будинок багато радості, добра і щастя! Нехай це чудове свято буде наповнений посмішками близьких людей, теплими зустрічами і відчуттям повної гармонії! Нехай Господь завжди оберігає тебе і твою сім'ю!

    Вітаю зі світлим святомРіздва Христового! Бажаю спокою на душі і на серці, мирного неба над головою!

    Кохана! Вітаю тебе з Різдвом Христовим! Нехай це світле свято принесе тобі тепло, щастя, радісний настрій! Нехай очі моєї коханої завжди будуть іскритися від перемог і оптимізму! Нехай всі негаразди обходять стороною нашу сім'ю, робота доставляємо радість, діти будуть радувати успіхами! І нехай в Різдво диво обов'язково станеться!