• Оригінально привітати на Різдво

    З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров'я, щирих посмішок і душевного тепла.

    Мила сестра, з Різдвом тебе. Нехай в цей щедрий свято виповниться заповітне бажання і світла надія, нехай щастям і веселою атмосферою буде повна хата, хай снігу хрест і яскраве мерехтіння зірок подарують чарівні відчуття і чудовий настрій, нехай в це свято згадаються дитячі мрії і добрі традиції.

  • Привітати на Різдво у прозі

    З Різдвом Христовим Вас! Бережіть рідних, пам'ятайте друзів і забувайте образи!

    З Різдвом Христовим! Вітаю Вас зі світлими днями наступаючих Великих свят Різдва, Богоявлення і Новоліттям благості Божої. Бажаю Вам від народженого Ісуса Христа радості глибокої, святий і діяльної, щоб дійсним прикладом усього свого життя звіщати світові, що С НАМИ БОГ! Нехай освятить, щоб відновив і зміцнить Христос Бог наші духовні і тілесні сили на благо Святої Церкви і пастирського служіння.

  • Коротко привітати на Різдво до сліз

    Вітаю зі Світлим святом - Різдвом Христовим! Нехай у домі буде затишок і умиротворення, близькі - щасливі і здорові. Бажаю тільки добра, і щоб все загадані в чарівну ніч бажання обов'язково збулися!

    Вітаю з добрим і світлим святом, бажаю простих речей, з яких складається мозаїка щастя: дитячого сміху, ніжності улюблених, підтримки друзів, здоров'я для всіх рідних і близьких.

  • Привітати на Різдво своїми словами, у прозі

    З Різдвом! У цей чарівний день нехай Ангел візьме Вас під своє крило і вбереже від всякого зла, горя і негараздів. Нехай завжди буде радісним настрій, щасливими і здоровими Ви і Ваша сім'я. Нехай в цей день життя перетвориться в казку!

    З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров'я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

  • Красиво привітати на Різдво до сліз, у прозі

    Мій найкращий і улюблений, вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю ясних і чистих думок, добрих цілей і спонукань, світу на душі! Нехай нічого тебе не турбує даремно і в сімейному житті знаходиш спокій!

    Коли приходить Різдво, ми чекаємо на диво так сильно, ніби досі залишилися дітьми! Так нехай чарівництво трапиться для нас хоч один раз в році, в цю чудову ніч, подарувавши нам довгоочікуване і абсолютно справедливо заслужене щастя! Нехай у вашому житті не буде прикрощів і розчарувань, адже набагато краще - жити повним життям і посміхатися кожен день!

  • Привітати на Різдво у прозі, своїми словами

    З Різдвом, герой мого минулого роману. Я щиро бажаю тобі бути щасливим і коханим. Успіхів тобі, здоров'я, удачі і радості. Нехай в це Різдво з тобою трапиться неймовірна історія, наповнена чаклунством, романтикою і непередбачуваністю. Бажаю тобі достатку, оптимізму і хороших людей поруч!

    Родинного затишку і зимових радощів бажаю в день Різдва Христового і нехай щастя і любов поселятися в кожному серці!

  • Щиро привітати на Різдво

    Ніколи не залишай в своєму серці негативу і образ, щоб в ньому завжди залишалося місце для гарного, чистого і приємного! Нехай блиск твоїх очей не тьмяніє і, як раніше, запал випромінюють! З Різдвом Христовим!

  • Привітати на Різдво своїми словами

    Різдво - дивне свято. Його люблять діти і дорослі, діти і люди похилого віку, чоловіки і жінки. Тому хочеться в цей чарівний день побажати всім здоров'я, щастя і душевного затишку. Нехай цих три складових ніколи не покидають вашу життєву

    Вітаю з Різдвом! Бажаю не просто Божого благословення і тихій, затишній душевності, а щоб Ангел підпалив гніт запалу в душі і допоміг спалахнути справжнім щастям і умінням це щастя відчувати і цінувати!

  • Привітати на Різдво

    Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров'я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

    Знаєш, чому Різдво називають чарівним святом? Тому що кожне слово, думку і побажання до тебе обов'язково повернеться. Тому бажаю говорити тільки добрі слова і компліменти, думати про тих, хто доріг і бажати всім тільки щастя, благополуччя і достатку. І нехай закон бумеранга обов'язково спрацює.

  • Привітати на Різдво українською мовою

    У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

    Хресна-матінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю тобі вічної гармонії душі і згасає бадьорості тіла, неймовірних відчуттів щастя і щирої любові рідних. Нехай в твоє життя постукає різдвяна казка, яка принесе благополуччя і світлу радість.

  • Привітати на Різдво українською мовою, у прозі

    Зі святом світлого Різдва! Рідні, бажаю вам процвітання, здоров'я і успіху в початих справах. Чи не відступайте перед труднощами, знаходите сили для вирішення важливих завдань. Пам'ятайте, успіх приходить до тих, хто прагне до нього, виконуйте мрії і не звертайте уваги на дрібниці, все проходить.

    З Різдвом Христовим, дорога матуся. Бажаю тобі краси, гармонії, доброти серця і щастя. Нехай в це Різдво все буде по-особливому, нехай і в житті завжди все буде так, як хочеш, і навіть краще. Я бажаю тобі, рідна, надій і любові в кожному дні. І нехай Боженька тебе зберігає.

    Нехай буде мир і щастя з вами, дорогі колеги. Вітаю всіх з Різдвом Христовим і бажаю прекрасних можливостей життя і добрих надій душі, великої радості і світлих очікувань, достатку в родинах і благополуччя на шляху. Бажаю, щоб різдвяна казка неодмінно постукала до кожного в будинок і подарувала для вас теплу і затишну атмосферу.