• Красиво привітати з хрестинами у прозі, своїми словами

    Синочку, у тебе сьогодні хрестини і з'явилися твої хресні батьки, ангел-хранитель. До того ж ти можеш тепер розраховувати на захист Господа, батька нашого. Сьогоднішній день повернув твоє життя в потрібне русло, адже тепер ми можемо бути впевнені в тому, що у тебе обов'язково все вийде якнайкраще. Бажаю знайти силу характеру і дивовижну мудрість, проявити найкращі якості свого характеру. Дорогий синочку, будь ласка, радуй своїх батьків, рідних і хрещених, адже ми з тобою завжди будемо, але тільки ми разом зможемо досягти бажаних змін і зрозуміти, як потрібно жити далі. Дорогий сину, ти обов'язково будеш справді щасливим і ми, звичайно, тобі в цьому допоможемо. Пам'ятай про те, що поруч з тобою завжди будуть найближчі люди. Ми щиро вітаємо тебе з крестинами, які обов'язково виявляться найважливішими в твоєму житті!

  • Привітати з хрестинами українською мовою

    Від щирого серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цій дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні знайшов, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій крихітці світ у всій його красі! Вітаємо!

  • Привітати з хрестинами своїми словами, у прозі

    В цей прекрасний день, наповнений торжеством таїнства хрещення дитини, вітаю всіх зі святом! Бажаю чистий і світлий шлях для того, хто пізнає цей світ дитя. Сім'ю, наповнену любов'ю, ніжністю і турботою. Радості та достатку в будинок і благословення Господа на все життя!

    Хто може бути прекрасніше маленької донечки, сплячою в колисці? Малятко потребує захисту і допомоги щохвилини свого життя. Сьогодні в житті батьків важливий і одночасно зворушливий момент, адже за допомогою вони прийшли до церкви. Під склепінням ікон і серед прекрасної мелодії церковного дзвону ваша малеча пройде обряд хрещення. Господь дарує їй своє заступництво, ангела-хранителя і названих батьків, які при свідках поклянутся вести свою донечку дорогою світла і добра, підтримуючи її, і допомагаючи впоратися з усіма труднощами на шляху. Нехай збуваються всі найзаповітніші мрії батьків і малятка, а в будинку завжди буде мир, затишок і благополуччя. Нехай кожен день стає яскравішим попереднього, більше вам усмішок і сміху.

  • Щиро привітати з хрестинами українською мовою, у прозі

    Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.

  • Привітати з хрестинами у прозі

    Сьогодні вранці так яскраво світило сонце і так урочисто дзвонили дзвони, сповіщаючи весь світ, що ми стали хрещеними батьками цієї прекрасної малятка. Не тільки перед Богом, але й перед батьками ми клянемося, що ніколи не скривдимо дитину, станемо їй справжньою родиною, двері наших будинків завжди відкриті для вас, так само як і наші серця. Ці маленькі долоньки завжди знайдуть підтримку і опору в нашій особі, а ще захист. Ми обіцяємо бути поруч, просто спостерігати за тобою і радіти всім твоїм успіхам, янголятко.Тепер ти знайшла захист Господа Бога, який благословив тебе на добрі справи і щасливе життя. Нехай в твоєму світі буде якомога більше світло а, добра і посмішок. Чи не засмучуйся через дрібниці, адже ми завжди поруч.

    Вітаю від щирого серця з крестинами і побажати щиро хочу міцної віри і доброї удачі, світлого шляху і великих надій, благодати життя і щастя, захисту небес і щедрих подарунків долі.

  • Привітати з хрестинами

    Вітаю з хрещенням вашого чудесного дитини. Нехай батьки і хресні в будь-яку хвилину допоможуть і підтримають своє дитя, нехай життєвий шлях православної крихти буде світлий і легкий, нехай ваше чадо росте в щастя, любові і радості. Всіх добрих благ вашій родині, здоров'я дитинці і батькам, достатку і миру.

  • Оригінально привітати з хрестинами своїми словами

    Від щирого серця вітаю з хрещенням крихти. Бажаю, щоб ваша дитина дотримувався доброї дорогою по життю, на якій будуть зустрічатися тільки хороші люди. Нехай малюк росте в сімейної гармонії і любові. І вам, і дитині бажаю здоров'я, посмішок від радості, сміху від щастя.

  • Привітати з хрестинами до сліз, у прозі

    Вітаю з крестинами вашого янголятка і від душі бажаю світлою, доброю, щасливою мирної, радісного життя вашій дитині, в який батьки і хресні будуть вірними і сміливими захисниками від усього поганого. Миру вашій родині і здоров'я, яскравих свят і чудесних миттєвостей з коханою крихіткою.

    Вітаю з крестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарувань, гіркоти і досади. Бажаю жити в любові і з миром в душі. З Божим Благословенням!