• Красиво привітати з хрестинами у прозі, своїми словами

    Мої дорогі друзі, я хочу привітати вас з хрещенням вашого чудового синочка. Це особливий день, який вимагає уваги, тому мені хочеться проявити це увагу по відношенню до вас і привітати вас з тим, що ваш улюблений хлопчик з цього дня знаходиться під захистом у Бога. Мені хочеться побажати вам у цей знаменний день всього самого прекрасного, що тільки є в цьому світі. Нехай ваш синочок росте здоровим і щасливим хлопчиком на радість батькам. Впевнена, що він буде радувати вас протягом всього свого життя, так що ви будете просто найщасливішими людьми. А сьогоднішній день ви повинні запам'ятати на все ваше життя, тому що хрещення є найсвітлішим і знаменним днем, спогади якого гріють душу і дарують масу позитивних емоцій. Зі святом вас, мої дорогі друзі! Щастя вашому синочку.

    Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашого сина, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективний захист від мирських негараздів. Бажаю енергії та сили, віри в світле майбутнє і дивного везіння. Нехай синочок ваш зростає в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов'язково виховаєте його гідною і хорошою особистістю, заслуговує на повагу. Таїнство хрещення - це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше - це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов'язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

    Вітаю з крестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від бід і всіх негараздів, нехай ангел осяває серце крихти надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

  • Привітати з хрестинами українською мовою

    У це світле свято всієї родини, коли ваш милий дитина прийняв свою віру, я щиро бажаю йому посмішок яскравих, як веселка і днів у житті теплих, немов сонце. Нехай малюк долає будь-які труднощі на шляху, нехай не турбують маленьке серце образи і печалі.

    Дорогі батьки прекрасної дівчинки, ви заслуговуєте поздоровлень і найщиріших побажань. Сьогодні відбулися хрестини вашої дочки, яка наблизилася до Господа і тепер може відчути Божу допомогу. Бажаємо сильної віри, яка обов'язково направить на правильний шлях і дозволить успішно подолати будь-які життєві перешкоди. Бажаємо дівчинці рости енергійної і здоровою. Нехай донечка кожен день радує якимись особистими досягненнями, своїм хорошим настроєм. Вітаємо з крестинами!

    Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов'ю і міцним здоров'ям.

  • Привітати з хрестинами до сліз

    Вітаємо з хрещенням дитини. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо вам і вашому чаду жити в мирі та гармонії як з собою, так і з Богом. Щастя Вам і здоров'я. Нехай Бог береже вас!

    Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних і близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові та благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб все допомогло тобі якомога частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

    Вітаю з радісним і світлим днем, з крестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя було щасливим і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров'ям і великою любов'ю.

  • Привітати з хрестинами своїми словами, у прозі

    У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з крестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хранителя все життя оберігають чадо від усякого лиха, а Господь дарує йому щастя, здоров'я і довге життя! Бажаємо не знати прикрощів, розчарувань і гіркоти, а тільки радість, натхнення і задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде сповнене кохання! З крестинами! З Божим Благословенням!

    Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки - це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов'язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!

    Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов'язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!

  • Щиро привітати з хрестинами українською мовою, у прозі

    Від щирого серця хочу привітати вас з хрещенням крихти. Нехай цій дитині судилося пережити мільйон яскравих подій і щасливих миттєвостей. Нехай він ніколи не знає, що таке печаль і негаразди. Нехай ангел-охоронець, якого він сьогодні знайшов, оберігає і зберігає його. А ви, батьки, залишайтеся такими ж молодими і сильними, щоб показати цій крихітці світ у всій його красі! Вітаємо!

    Нехай хрестини подарують вашому малюку ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, сім'я, але і два чудових хресних батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб в потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

    Вітаю! Вітаю! З крестинами, сонечко! Тепер у тебе є захисники не тільки на землі, а й ще й Ангел Хранитель на небі. Бажаю людського щастя - щасливого дитинства, цікавою юності і вдалою життя. Щоб ні образи, ні злість, ні розчарування не торкнулися твого сердечка.

  • Привітати з хрестинами у прозі

    Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою, і з Богом. Щастя Вам і здоров'я. Нехай Бог береже Вас!

    Хочемо побажати вам не зупинятися на досягнутому! Нехай Господь подарує вам ще одного, а краще двох діток, адже діти - це і є щастя!

    Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом - захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров'я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

  • Привітати з хрестинами

    Вітаю з крестинами! Нехай ангел-охоронець завжди буде поруч біля малюка, оберігає його від зла і хвороб. Нехай у вашому домі буде благодать і радість. Нехай Господь захистить маленьке диво і подарує йому добру долю!

    Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов'ю життя, радості. Нехай твоя сім'я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

    Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім'я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

  • Оригінально привітати з хрестинами своїми словами

    Ангел спустився на землю, щоб оберігати тебе від бід. Він носить твоє хрещений ім'я, щоб ти ріс сильним, великим, красивим і успішним, адже в житті багато труднощів і бід, від яких не зможуть його захистити крила батьківської любові, і тільки вищі сили зможуть дати йому все те, про що він мріє, зберегти від бід і перешкод на життєвому шляху. Нехай ангели дарують посмішки і збудуться найкращі сни про кохання, вірності і ніжності рук близьких людей. І нехай з цього дня Бог любить тебе і охороняє, надаючи надійне і сильне плече свого найяснішого ангела з доброї і мужньої посмішкою. Нехай він подарує тобі справжню захист від темних сил і стане кращим другом і провідником по життю, а, головне, захистом в будь-якій важкій ситуації.

    Вітаю з крестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров'я і хороший характер. Нехай поруч завжди буде ангел-хранитель, направляє і допомагає в скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

    У цей світлий і добрий день мені хочеться привітати моїх чудових друзів з хрещенням їх прекрасного синочка. Цей день є воістину світлим і добрим подією, тому ви повинні запам'ятати цей день, як один з найважливіших у вашому житті. Мені хочеться побажати вашому малюкові виняткового всього самого найкращого і важливого в цьому житті. Можливо, що він не згадає про цей день, тому що він зараз ще маленький, проте повірте, що він буде завжди відчувати себе під захистом. А ви будете лише направляти його, тому як йому буде все одно необхідна ваша підтримка. Я пишаюся вами, мої дорогі друзі, тому що ви організували все на вищому рівні. Ваш синок буде в повному захваті. Нехай це маленьке диво росте здоровим і міцним хлопчиком, з сильним характером. Сподіваюся, що ви відмінно відзначите цей день.

  • Привітати з хрестинами до сліз, у прозі

    Хрестини цього янголятка чудове свято! Хочемо побажати їй щасливого і довгого життя, нехай вона завжди буде благословенна Богом, і нехай віра її буде щирою. У неї попереду ціле життя, сповнене труднощів і радостей, і смутку. Так нехай же вона навчиться цінувати радість, а горе буде сприймати з силою духу і гідністю. З крестинами!

    Вітаю вас з цим чудовим подією! Бажаю, щоб відтепер ваше чадо було завжди під захистом Бога! Нехай ангели-хранителі завжди стоятимуть на його шляху і оберігати від смутку, негараздів, розчарувань і сильних падінь. Нехай ваші молитви будуть завжди почуті, а маленьке диво росте безтурботним і щасливим!

    Сьогодні новохрещену знайшов свого ангела-хранителя, заступника. Нехай той веде його по життєвому шляху, оберігає і захищає. Хрещеним - мудрості, сил і спокою для того, щоб направляти на шлях істинний свого хрещеника. Вітаємо від щирого серця з такою важливою подією. І нехай береже вас Бог!