Вітання з Стрітенням Господнім

Підготували для вас гарні Вітання з Стрітенням Господнім, своїми словами українською мовою, в прозі.

Вітаю тебе зі Стрітенням Господнім! Бажаю тобі відчути всім серцем свою причетність до православного Храму. Хай шлях твій буде світлим, а будинок наповнений радісними співами. Нехай Господь дасть тобі сили гідно пройти земний шлях! Нехай добро, яке ти робиш людям повернеться тобі сторицею!

Від усієї душі вітаю тебе з днем Стрітення Господнього! У цей день світ дізнався і прийняв свого майбутнього Спасителя! Я бажаю тобі, щоб цей день і тобі приніс тільки радісні вісті! Ніколи не піддавайся розпачу, адже навіть у найтемніші часи можна розгледіти надію на світле життя!

Дозвольте брати і сестри привітати вас зі Стрітенням Господнім! Нехай це свято, що символізує початок християнства, принесе у ваше життя мир і спокій! Нехай дзвенячі дзвони і свічки, що горять принесуть здоров’я вам і вашим близьким. Нехай милість Господня береже вас від усіх можливих напастей!

З радістю вітаю тебе з святом Стрітення Господнього! Нехай день, в який старий світ прийняв свого Спасителя, і для тебе буде початком радісною, світлою і чистою життя! Нехай всі біди і нещастя залишаться в минулому, а замість них твій дім наповниться щастям і любов’ю!

Дозвольте привітати вас зі Стрітенням Господнім! У цей день багато років тому Світ дізнався ім’я свого Рятівника! Нехай радість цього дня назавжди закриє дорогу зневірі у ваші серця! Нехай вас не покинуть надія і любов! Нехай всі вести і люди навколо вас будуть істинно добрими! Ще раз зі святом вас, мої дорогі!

Стрітення Господнє – найсвітліше свято в році. Саме тому в цей день я хочу побажати вам світлого щастя, променистої посмішки і сонячних днів. Нехай ваші золоті руки подарують багато винаходів; нехай ваш світлий розум дарує нові ідеї; нехай вам заздрять оточуючі, але тільки чистою білою заздрістю. Зі Стрітенням Господнім.

Дивіться також:  Привітання з Днем моряка

Хочу поділитися з тобою тією радістю, яка переповнює моє серце в день Стрітення Господнього! У день прийняття світом свого Спасителя хочу побажати тобі світлою і чистою життя в миру, чистих помислів і добрих діянь! Нехай твій дім наповнюється щастям і любов’ю! Нехай здоров’я й щастя не хвилин тебе і твоїх рідних!

Стрітення Господнє — важливий православний свято, свято зустрічі Старого і Нового завітів. Я від усієї душі вітаю тебе з цим світлим днем і щиро бажаю, щоб милість Божа завжди простягалася над тобою і всіма близькими тобі людьми.

Ось і прийшов до нас нарешті довгоочікуваний православний свято – Стрітення Господнє! Йому однаково ради і дорослі, і діти! Нехай в цей день для вас невпинно співає хор ангелів, а прекрасна Богоматір шепоче теплі напутні слова та чарівні, цілющі молитви. Бажаємо вам спокою в душі та раю у серці!

У день Стрітення Господнього нехай кожному буде справжня радість! Радість за себе, за всіх людей, за християнство, що зародилося з приходом Ісуса на цей світ. Бажаю тобі у цей день істинне розуміння свого призначення! Хай здоров’я стане твоїм постійним супутником на довгі роки і оберігають тебе сили небесні!